NederlandsFrancais    Bezoek ons op Facebook!

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van speciale acties en seizoensmenu’s en schrijf u in voor onze nieuwsbrief.

partners

Wij werken het liefst zo veel mogelijk met producten uit de regio en van plaatselijke ondernemers. Hier beneden vindt u een overzicht van onze partners die het mede mogelijk maken een mooi gerecht en drankje op tafel te zetten:

Daily Fresh Food B.V.

Wij willen het beste halen uit onszelf, onze producten, onze diensten én de samenwerking met onze klanten. Ons doel? Samen succesvol zijn.

Kennis van gezond eten en vitaliteit

Wij krijgen steeds meer kennis over producten, bereidingswijzen, eten, drinken, vitaliteit en gezondheid. Deze kennis passen wij heel gericht toe en delen wij graag met u. Zo verzorgen wij demonstraties waarin wij ingaan op gastvrijheid en worden handvatten aangereikt om slimmer te bestellen en de integrale kosten te verlagen.

Ambachtelijk vakmanschap

Ambachtelijk produceren doen we al sinds 1936. Onze gepassioneerde en ambachtelijke slagers en groente- en visboeren zorgen iedere dag weer voor verse producten van de beste kwaliteit. Schoongemaakt, uitgebeend, geportioneerd en samengesteld zoal u het wilt.

"Wij staan voor eten en drinken dat de kwaliteit van leven verbeterd. Better food, better life."

www.dailyfreshfood.nl

Brand Bierbrouwerij B.V.


Brand is de brouwer van krachtige pilseners en mooie speciaalbieren. Brand heeft altijd geloofd dat smaak het verschil maakt. O.a. door toevoeging van Brand IPA – het winnende bier van de bierbrouwwedstrijd van 2014 – heeft Brand een smaakpallet van 10 verschillende bieren. Jaarrond genieten dus!

www.brand.nl


Goessens Professionals in Wine

Als groothandel is het bieden van kwalitatieve wijnen en een goede service een absolute noodzaak. Maar daar stopt het natuurlijk niet. Onze meerwaarde zit in een brede ondersteuning, makkelijk inzetbare concepten, de flexibiliteit voor maatwerk en de talloze wijn aanbiedingen en activiteiten. 
Onze klanten zijn de professionele wijnliefhebbers uit Nederland en België. Van café tot restaurant en van slijterij tot gespecialiseerde wijnhandel. Elke wijnprofessional kan bij ons terecht en mag rekenen op een specifieke aanpak per branche.


www.goessens.com

Cook & Boon

Bij Cook & Boon is het branden van de juiste espresso bonen een ware obsessie. De perfecte espresso, is waar we het allemaal voor doen. Om tot dit prachtige eindproduct te komen zijn een aantal belangrijke factoren essentieel. De beste koffiebonen verkrijgbaar in de wereld. De kennis om de juiste melanges samen te stellen en begenadigde branders met smaak, die weten wat ze doen. We branden in kleine hoeveelheden om versheid te kunnen garanderen.

www.cookboon.com

F. Geurten Groenten&Fruit

F.Geurten Groenten & Fruit is leverancier van verse aardappelen, groenten en fruit voor horeca-grootverbruik en instellingen met oog voor kwaliteit, versheid en service.

Het dagelijkse aanbod biedt een ruime complete keus uit zowel vertrouwde als uitheemse exotische groenten, fruit en kruiden. Desgewenst al verwerkt tot salades en andere op maat gesneden panklare producten. Dit uit onze modern ingerichte snijkeuken, die geheel voldoet aan alle HACCP normen.

https://www.fgeurten-agf.nl/


Becker-Royen en Zn. Maastricht


BRM oftewel Becker-Royen & Zn. B.V. is een groothandel gespecialiseerd in zuivel en diepvriesproducten. Al meer dan 70 jaar leveren wij in Zuid-Limburg en omgeving producten aan de horeca sector, maar ook slagers, bakkers en grootkeukens maken gebruik van onze diensten.

Wij staan garant voor kwaliteit zowel in producten als in service. Onze uitvalbasis is Maastricht en ons lever gebied is voornamelijk Zuid-Limburg en een gedeelte van het Belgisch Limburgs grensgebied. Wij hebben een uitgebreid assortiment, waarmee we continu proberen in te spelen op de vraag van onze klanten.

www.brmmaastricht.nl/

Wendy Vluggen Photography

Zij is een jonge fotograaf die gespecialiseerd is in:

- Bedrijfsfotografie

- Bruiloften

- Experimentele fotografie

- Reportages

- Kids / New Born

- Sport

Als u naar haar fotogalerij kijkt zie u een diversiteit aan onderwerpen die ze heeft gefotografeerd. Het vastleggen van momenten en emoties maakt dat ze zich helemaal in haar element voelt!

Wilt u meer weten!? Neem dan gerust contact met haar op via de contact pagina op facebook.

www.facebook.com/PHOTOGRAPHY.WV/

Genieten in het zuidelijkste puntje van Nederland